Frau de Volskwagen: engany al consumidor

VW Bug Stock Photos

No és gens estrany que un dels factors que té en compte un consumidor per tal de triar un model o altre de cotxe sigui la seva emissió de gasos contaminants. Allò que fa uns anys era un aspecte que pocs conductors tenien en compte, ara és un factor que pot fer decantar la tria entre la compra d’un model de vehicle o un altre. Al mateix temps, les diverses normatives que regulen el nivell d’emissió de gasos contaminants han propiciat l’adaptació del parc automobilístic a la nova realitat legislativa.  L’objectiu -formalment, si més no- és propiciar l’aparició, desenvolupament i venda de nous models amb una emissió de NOx (oxid nítric i diòxid de nitrogen) inferior a la que hi havia fins ara.  Fins aquí tot correcte.

L’escàndol apareix quan el Grup Volskwagen (propietari de les marques Audi, SEAT, Skoda, Scania, entre d’altres (i que disposa també gairebé del 21 % del fabricant japones Suzuki) reconeix, fruit d’una investigació de l’Agència de Protecció Ambiental dels Estats Units, que ha instal·lat en els seus vehicles dièsel un software enganyós a l’objecte d’oferir dades falses en relació a l’emissió de gasos contaminants. El programa que s’instal·lava en el vehicle detectava si s’estava efectuant una prova per avaluar el gasos contaminants emesos i, acte seguit, feia funcionar el motor d’una manera diferent als efectes de donar una resultats falsos, notablement inferiors. Tals resultats permetien, per una banda, superar la normativa d’emissió de gasos i, per altra banda, presentar-se davant del consumidor com una marca respectuosa amb el medi ambient. Ambdues conclusions s’ha demostrat que eren falses. La companyia ja ha manifestat que uns onze milions de vehicles es troben afectats per aquest software.

No és cap excentricitat pensar que les pràctiques que Volskwagen ha dut a terme als Estats Units siguin les mateixes que ha implantat a Europa en els darrers anys, més tenint en compte que la Unió Europea és el seu millor client. Caldrà valorar a partir d’ara l’abast real de l’escàndol a l’Estat espanyol i quins són els mecanismes de compensació que la companyia ofereix als afectats. En primer lloc Volskwagen ha d’informar al consumidor; en segon lloc retirar el sofrware fraudulent als seus vehicles sense cap cost addicional pel mateix; i en tercer lloc, garantir que aquell propietari que va comprar un vehicle d’acord amb unes determinades expectatives (potència del motor, emissió de gasos respectuosa amb el medi ambient, etc) les vegi satisfetes sense cap perjudici econòmic. La manipulació que ha fet Volskwagen en els seus vehicles no pot recaure en ningú més enllà de la pròpia companyia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s