VII Jornada d’estrangeria a Tarragona: “Refugiats i política d’asil”

La Sala d’actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona acollirà novament la “Jornada d’estrangeria” que organitza (i ja en van set!) l’Àrea de Dret internacional privat del Departament de Dret privat, processal i financer de la facultat de ciències jurídiques del a URV i la Comissió d’estrangeria del Col·legi d’Advocats de Tarragona. Enguany la temàtica escollida no pot ser, dissortadament, de més actualitat, en tant que es tractarà la situació dels refugiats i la política d’asil a la llum dels darrers i vergonyosos esdeveniments que han provocat una de les més greus crisis humanitàries dels darrers anys.

jornada

Així doncs, es combinaran visions de la política de refugi i d’asil des de diverses perspectives: des de les pròpies administracions (Programa català de refugi, a càrrec del Sr. Oriol Amoròs i March, Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya), des de les organitzacions humanitàries (Programa d’acollida de refugiats de Creu Roja, a càrrec del Sr. Eduard Martín Fontbona, Adjunt a Coordinació de l’Oficina Provincial de la Creu Roja a Tarragona), i des de la perspectiva jurídica (Refugiats a la Mediterrània: que ha succeït a la Unió Europea? a càrrec de la Dra. Sílivia Morgades Gil, professora de Dret internacional públic de la UPF; La crisi dels refugiats: repensant l’actuació de l’Administració estatal, a càrrec del Dr. Markus González Beilfuss, professor de Dret constitucional de la UB; Una lectura del conflicte sirià des dels Drets Humans, a càrrec del Dr. Santiago Castellà Surribas, professor de Dret internacional públic de la URV.

La jornada es durà a terme el proper dia 19 de maig de 2017 a les 16.00 h. Us hi esperem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s